Laatste nieuws
1 minuut leestijd
voeding

Dit eten patiënten met kerst in Ziekenhuis Gelderse Vallei

In MC-special Arts & Buitenland bespreken diëtist Rachel van der Lugt en chef-kok Tony Draaisma van Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV) wat patiënten wereldwijd in ziekenhuizen te eten krijgen. Hoe dat met kerst is in ZGV zelf, ziet u hieronder. Op het kerstmenu staat, naast het gebruikelijke aanbod:

Op Tweede Kerstdag

Gerelateerd

  • Wat je van ver haalt is lekker - maar is het ook gezond?

    Wat staat er wereldwijd op het zieken­huismenu? Ziekenhuis­eten uit veertien verschillende landen wordt voorzien van deskundig commentaar van diëtist Rachel van der Lugt en chef-kok Tony Draaisma van Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV). Dat ziekenhuis, niet toevallig nabij ‘food­university’ Wageningen, besteedt extra aandacht aan voeding.

Meer over voeding
voeding

Cookies op Medisch Contact

Medisch Contact vraagt u om cookies te accepteren voor optimale werking van de site, kwaliteitsverbetering door geanonimiseerde analyse van het gebruik van de site en het tonen van relevante advertenties, video’s en andere multimediale inhoud. Meer informatie vindt u in onze privacy- en cookieverklaring.