RegistrerenEerst eenmalig registreren, dan inloggen (kies):

 

Uw beroepsvereniging is aangesloten bij de KNMG

Als lid van een beroepsorganisatie die is aangesloten bij de KNMG dient u zich aan te melden voor toegang tot de besloten delen van de website van Medisch Contact. Met uw 7-cijferig KNMG relatienummer, uw geboortedatum en een geldig e-mailadres registreert u zich eenmalig. Pas daarna kunt u inloggen. U vindt de 7 cijferige code op de plastic verpakking waarin Medisch Contact u wekelijks wordt toegezonden, of vraag deze op via de KNMG Artseninfolijn: 030 282 3384, artseninfolijn@fed.knmg.nl

NB: Sinds 2015 plaatst Medisch Contact alle artikelen zes weken na publicatie achter het slotje. Het kan dus voorkomen dat u al jarenlang op onze website komt, maar zich nu toch voor het eerst moet registeren

>> Registreert u zich hier indien u in het bezit bent van een KNMG-lidmaatschapsnummer.


Bekijk de video over hoe u zich kunt registreren: 

 

U heeft een los abonnement afgesloten bij Abonnementenland

U heeft een los abonnement afgesloten via Abonnementenland en u bent geen lid van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de KNMG.  Registreert u zich gratis voor toegang tot de volledige site door hieronder te klikken: 

>> Registreert u zich hier indien u in het bezit bent van een betaald abonnement op Medisch Contact.

Let op: In het formulier kiest u voor de optie 'abonnement voor één gebruiker' en vult uw gegevens in. Bij de betaalgegevens kiest u voor "gratis". De inloggegevens worden direct naar u verzonden.

 

U bent nog geen lid en heeft nog geen los abonnement

Bent u geen lid van een beroepsvereniging die is aangesloten bij de KNMG en heeft u geen los abonnement op Medisch Contact? En wilt u toegang tot de besloten delen van de website van Medisch Contact? Wordt lid van een van de beroepsverenigingen die zijn aangesloten bij de KNMG of sluit een (online / eMC) abonnement af via Abonnementenland, u ontvangt dan een factuur.

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd