Luc Bonneux

 

  Gebed - Luc Bonneux

  12-04-2016 |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | Het lukte me niet, om niet over de aanslagen te Brussel te schrijven. Ik was toch trots op mijn bescheiden land. Geen woorden van haat of wraak, geen oproep ten oorlog. BXL 22.03 was de zwaarste aanslag sinds de Tweede Wereldoorlog – wat bewijst hoe vreedzaam België is. Samenleven in verscheidenheid is de reden van bestaan van België.    


  Zout - Luc Bonneux

  15-03-2016 |  Zout is dodelijk. Nietes! Welles! Dat is het niveau van het ‘wetenschappelijk debat’ over zoutconsumptie, volgens een recente publicatie in International Journal of Epidemiology »»
  Reacties: 4 reacties


  De dokter en de exobioloog - Luc Bonneux

  16-02-2016 |  Nadenken over het leven op buitenaardse planeten (exobiologie) begint bij reflectie over het ontstaan van het leven op aarde. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  2015 was fantastisch - Luc Bonneux

  20-01-2016 |  In zijn boek Van nature goed toont Frans de Waal hoe mensen chimpansees zijn met minder haar. Maar zijn wij daarom van nature goed? We zijn van nature goed voor onze clan-leden, maar vijandig tegenover wie niet tot onze clan behoort. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Drinklied - Luc Bonneux

  15-12-2015 |  Begin november leerde de radio me over het Gezondheidsraadadvies geen alcohol te drinken: niets. De gedachtesprong naar een andere alcohol hatende godsdienst was gauw gemaakt. »»
  Reacties: 3 reacties


Meer »»

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd