Ivan Wolffers


  Angry young doctor - Ivan Wolffers

  22-06-2016 |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | ‘Ik heb nog nooit iemand zo zien schrijven’, zei de man naast me in het vliegtuig. ‘Zo met een pen en van die lange zinnen.’ Ik schreef in mijn dagboek om mijn gedachten te ordenen na een kort bezoek aan Rome.    


  Witte jas - Ivan Wolffers

  25-05-2016 |  Een tweedehandsdoktersjas had ik gekocht. Alsof ik me wilde verkleden en de coschappen als een toneelstuk zag. Hij was wat vaal geworden, miste dat sprankelende wit van de jassen van mijn collega’s die blijkbaar al volledig geloofden in hun leven als arts. »»
  Reacties: 4 reacties


  ‘Wat ik geloof is waar’ - Ivan Wolffers

  19-04-2016 |  Ik herinner me dat ik voor het eerst op de autoradio een popsong van een jongensband hoorde en verbijsterd naar de tekst luisterde. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Latest design

  23-03-2016 |  Maakten we ons eergisteren nog druk over de raadselen rond de ziekte van Alzheimer van onze ouderen en gisteren over het overgewicht van de kinderen, vandaag zijn we bezorgd over het zika-virus dat onze Olympische Spelen wel eens zou kunnen bederven. »»
  Reacties: 3 reacties


  Delen - Ivan Wolffers

  23-02-2016 |  ‘Dat moet mijn moeder weten!’ De dag waarop mijn moeder het verpleeghuis in moest omdat ze ’s nachts zwervend op straat werd aangetroffen viel in de periode waarin ik met pensioen ging en mensen vroegen wat ik ging doen. »»
  Reacties: 2 reacties


Meer »»

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd