Ivan Wolffers


  Over de ware aard van pijn - Ivan Wolffers

   |  In de Guardian las ik een oproep aan artsen om te schrijven over gebeurtenissen in hun carrière die voor een fundamentele verandering zorgden. Ik heb ook zo’n les, waarover ik graag vertel. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Ziel - Ivan Wolffers

   |  Ik hoorde het mezelf zeggen en schrok ervan. Niet omdat ik niet meende wat ik zei, maar omdat je in doktersland nu eenmaal altijd goed moet opletten. Voor je er erg in hebt komt de kwakzalverspolitie achter je aan. »»
  Reacties: 2 reacties


  Hielspoorbestraling - Ivan Wolffers

   |  Een vriendelijke lezer schreef me dat indien ik zo’n last heb van hielspoor ik zou kunnen overwegen me te laten bestralen. Hij stuurde wat literatuur mee en in de review die ik las zag ik dat resistente hielspoor in de helft van de gevallen goed reageert op radiotherapie. »»
  Reacties: 2 reacties


  Doktersvrouw - Ivan Wolffers

   |  Deze zomer trouwden Mike en Katja, beiden arts. Op veel plekken hebben ze samengewerkt en nu zijn ze in Engeland bezig met hun pediatrische specialisatie. »»
  Reacties: 3 reacties


  Van 1 tot 10 - Ivan Wolffers

   |  Vanwege de behandeling van mijn hielspoor moet ik vaak de vraag beantwoorden welk cijfer ik mijn pijn geef. Mijn kleindochter van 9 wist ook niet wat ze met die vraag aan moest. »»
  Reacties: 1 reactie


Meer »»

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd