Ivan Wolffers


  Vrije keuze? - Ivan Wolffers

  26-01-2016 |  Dit item is beschikbaar als u bent ingelogd.
  Inloggen
   | In januari 2015 schreven medewerkers van het John Hopkins Kimmel Cancer Center op basis van een statistisch model dat het krijgen van kanker voor twee derde vette pech is, te wijten aan toevallige mutaties in het DNA.    


  Over de ware aard van pijn - Ivan Wolffers

  24-11-2015 |  In de Guardian las ik een oproep aan artsen om te schrijven over gebeurtenissen in hun carrière die voor een fundamentele verandering zorgden. Ik heb ook zo’n les, waarover ik graag vertel. »»
  Reacties: Plaats een reactie


  Ziel - Ivan Wolffers

  27-10-2015 |  Ik hoorde het mezelf zeggen en schrok ervan. Niet omdat ik niet meende wat ik zei, maar omdat je in doktersland nu eenmaal altijd goed moet opletten. Voor je er erg in hebt komt de kwakzalverspolitie achter je aan. »»
  Reacties: 2 reacties


  Hielspoorbestraling - Ivan Wolffers

  29-09-2015 |  Een vriendelijke lezer schreef me dat indien ik zo’n last heb van hielspoor ik zou kunnen overwegen me te laten bestralen. Hij stuurde wat literatuur mee en in de review die ik las zag ik dat resistente hielspoor in de helft van de gevallen goed reageert op radiotherapie. »»
  Reacties: 2 reacties


  Doktersvrouw - Ivan Wolffers

  01-09-2015 |  Deze zomer trouwden Mike en Katja, beiden arts. Op veel plekken hebben ze samengewerkt en nu zijn ze in Engeland bezig met hun pediatrische specialisatie. »»
  Reacties: 3 reacties


Meer »»

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd