Medisch Contact in andere media

Op deze pagina treft u video's over Medisch Contact of onderwerpen die in Medisch Contact aan de orde zijn geweest.


MC-redacteur Mathijs Smit op BNR Nieuwsradio over het dossier Erbudak/Slotervaartziekenhuis.


Discussie beroepsgeheim
Voormalig hoofdredacteur Ben Crul te gast bij De Wereld Draait Door, naar aanleiding van berichtgeving over prins Friso. Was er sprake van schending van het beroepsgeheim?

Redactie Medisch Contact Medische journalistiek
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Ben Crul leidt u rond over de redactie van Medisch Contact. Adjunct-hoofdredacteur Evert Pronk in discussie over medische journalistiek in 'De leugen regeert'.

Feminisering van de geneeskunde Raad van Adviesdag
Het NOS journaal besteedt aandacht aan de feminisering van de geneeskunde. Maarten van Rossem adviseert Medisch Contact op de Raad van Adviesdag in 2011
Zie ook: Feminisering geneeskunde zet stevig door


Rondom Tien: Openheid bij ongeplande uitkomsten
Het discussieprogramma Rondom Tien ging zaterdag 16 april 2011 over openheid bij ongeplande uitkomsten. Gaat de zorg erop vooruit als álle prestaties en medische missers publiek worden? Of kan te veel openheid ook averechts werken en leiden tot een heksenjacht of explosieve kostenstijging? Hoofdredacteur Ben Crul nam deel aan het debat.

Ben Crul in discussie: "Er wordt geleerd van de fouten, dat is het belangrijke." Ben Crul: "We zijn met getallen bezig die je kunt manipuleren, je kunt zorgen dat je veertig plaatsen stijgt in de ranglijsten."
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.
"Maar meneer Crul, hoe haalt u dat gevoel weg onder patiënten dat de boel in de doofpot wordt gestopt?" Bekijk hier de gehele uitzending.

Deelnemende sites

Voor deze site(s) bent u ingelogd